Social

#pariuri online #castiguri #pariuri

Pariurile online ca forma de divertisment, dincolo de castiguri

Cand vorbim despre pariurile sportive online, ne gandim evident la castig. Daca ai intuit anumite evolutii ale jocurilor, castigi bani in functie de cotele pe care ai pariat. Sa uitam insa de aceste castiguri si sa ne gandim la pariurile sportive in primul rand prin forma de divertisment pe care o reprezinta. Pana la urma, castigurile nu sunt garantate si nu vin mereu, uneori pot fi pierdute sumele pariate.

 

Daca joci riscant, pe cote foarte mari, cel mai probabil vei pierde de cele mai multe ori banii pariati. Totusi, unele persoane revin iar si iar cu diferite ponturi la pariuri , bucurandu-se de joc in sine, la fel ca la jocurile de loterie sau ca la jocurile electronice din mall-uri, unde nici macar nu exista vreo sansa de a castiga ceva. In plus, cand mergi la biliard sau la bowling, te distrezi fara a te deranja ca ai platit zeci de lei pentru aceasta forma de divertisment.

Chiar si cand ai pariat o suma simbolica (cu care ti-ai fi putut cumpara o ciocolata sau cel mult o pizza), emotia la pariuri sportive este imensa, mai ales daca urmaresti meciuri live - in realitate, la TV sau online. Traiesti cu mai multa pasiune respectiva partida, caci esti direct implicat, ai o miza deosebita. Unii suporteri pariaza "cu inima", mergand mereu alaturi de echipa favorita, la bine si la rau. Altii sunt mai pragmatici si incearca sa analizeze lucrurile "la rece". Altii merg exclusiv pe noroc si pariaza fara sa stie prea multe lucruri despre anumite echipe, ba chiar si categorii total necunoscute pentru ei - spre exemplu... cursele de caini.

Pariurile sportive iti ofera o varietate imensa, niciodata nu te poti plictisi, mai ales daca ne referim la pariuri online. Te distrezi indiferent daca esti singur sau alaturi de prieteni - a doua varianta este insa de preferat, mai ales daca acestia au pariat si ei, eventual in mod diferit fata de tine. Totul este sa fii mereu echilibrat si, la fel ca in alte forme de divertisment, sa nu cheltuiesti niciodata sume care te-ar putea afecta in mod negativ.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea