Social

# cel mai periculos oras # excursii paris #amenintare terorista #paris

Parisul, cel mai periculos oras. De ce trebuie sa-l eviti

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume, insa, in Europa, cel mai mare risc de atac terorist este in cel mai romantic oras, Parisul, relateaza Verisk Maplecroft, potrivit presei britanice. 

Capitala Irakului, Bagdad, ramane cel mai periculos oras din lume, cu 380 de atentate, soldate cu 3.654 de morti, doar in ultimul an. In Europa insa, pe primele locuri se situeaza doua orase cunoscute si turistice: Belfast (Irlanda de Nord) si Paris (Franta). Riscul de atac terorist este aici crescut, iar ultimele incidente din capitala franceza, din ianuarie, s-au soldat cu 17 morti. 

Pe lista oraşelor europene cu risc terorist figurează şi alte destinatii cunoscute: Atena, Bruxelles, Berlin, Nicosia, Priştina, Tirana, Skopje si Monaco.

 

La capitolul destinaţii turistice la nivel mondial, cele mai periculoase orase sunt Ierusalim, Cairo, Nairobi, Bangkok, Tunis, Istanbul si Las Vegas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea