Social

#madalina manole #petru mircea #inmormantare

Parintii Madalinei Manole: "Daca fata noastra s-a otravit, Petru a impins-o"

Parintii Madalinei Manole sunt macinati de intrebarile fara raspuns legate de moartea cantaretei. Eugenia si Ion Manole spun ca Petru Mircea , sotul Madalinei, a impins-o la sinucidere.

"Nu o lasa pe Madalina sa vina la noi. Noi trebuia sa mergem la ea. Cu o luna in urma, am aflat ca fetita mea iubita are probleme de sanatate. Ne-am dus la ea cu un medic foarte bun sa o vada, iar Petru ne-a dat afara. A spus ca la el in curte nu are ce cauta doctorul.

De cand l-a cunoscut pe acest barbat, totul s-a ruinat. Nici in cariera nu a ajutat-o, i-a interzis sa mai cante melodiile lui Serban Georgescu , iar acum a bagat-o in pamant. Daca fata noastra s-a otravit, el a impins-o. Nu voi avea liniste pana nu am sa aflu ce s-a intamplat, cu adevarat, in noaptea aia", a declarat mama Madalinei pentru Click!

Petru Mircea a lasat astfel problemele de sanatate ale Madalinei netratate. Sotul cantaretei a preferat sa apeleze la un " vraci ".

"Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog. I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta", a declarat, pentru Cancan, Ion Manole. 

Potrivit parintilor Madalinei, casnicia cu Petru nu a fost fericita. La scurt timp dupa nunta, sotul Madalinei a inceput sa nu o mai trateze ca pe un egal. "Peste capul meu. Acum nu mai faci ce vrei tu. La noi in Moldova femeile merg la doi metri in spatele barbatilor. Barbatii hotarasc totul", ar fi spus Petru, potrivit parintilor Madalinei.

Dupa moartea Madalinei, soacra acesteia i-a repezit pe parintii indurerati care, cu o zi inainte, vorbisera la telefon cu fiica lor care parea fericita.

"Cand am intrat in curte si sotia mea a inceput sa tipe, aceasta cuscra a iesit pe trepte cu mainile in solduri si a zis: Nu-mi faceti circ aici. Sa nu veniti cu tigania la mine in casa. Noi mergeam la ea in casa. Iti dai seama? Nu mergeam la casa fetei mele, nu mergeam sa vedem ce s-a intamplat cu fata mea, mergeam in casa ei si... fara tiganie, probabil ca se astepta sa mergem sa ne luam in brate , sa ne pupam si sa radem", a mai spus tatal Madalinei Manole.


Galerie foto: Madalina Manole

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini



Citeste si

Madalina a incercat sa se sinucida si cu diluant. Citeste mesajul de adio integral

Simona Gherghe a refuzat sa transmita de langa sicriul Madalinei: "Mi se pare o indecenta uriasa"

Carmen Harra a vorbit cu spiritul Madalinei: "Mesajul de pe mobil nu este scris de mine, ci de Petru"

Sotul Madalinei: "Nu este ea de vina! O sa se afle in curand!"

Sinucigasii incep sa o imite pe Madalina Manole

Madalina Manole, inmormantata vineri cu slujba in afara bisericii!

"Ultimul interviu al Madalinei" a fost inventat!

Corina Chiriac: "Madalina Manole a murit de inima rea"

Au venit rezultatele autopsiei: Madalina Manole s-a sinucis

Trupul neinsufetit al Madalinei Manole, depus in foaierul Salii Radio

Madalina Manole, ucisa de pastilele pentru slabit?

Madalina Manole s-a sinucis, spun procurorii

S-a gasit o sticla de insecticid langa corpul Madalinei Manole!

Madalina Manole s-a sinucis! A lasat un mesaj de adio

Ce a scris Madalina Manole in mesajul de adio

Madalina Manole, omorata de sot

Ce spun artistii romani despre moartea Madalinei Manole

Madalina Manole a murit

Eniko, vaduva lui Serban Georgescu: "A murit iubind-o pe Madalina"

Madalina Manole: "Erau momente cand l-as fi impuscat"    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea