Social

#parfum acorduri toamna #parfumuri halloween #halloween #parfumuri #parfumexpress.ro

Parfumuri intr-o armonie perfecta cu acordurile toamnei! Tu ce porti de Halloween?

Asa cum este bine sa procedezi la fiecare tranzitie sezoniera, trebuie sa iti adaptezi parfumul anotimpului ruginiu. Cauta aroma care se afla intr-o armonie perfecta cu acordurile toamnei intr-un parfum original, pe care il poti comanda cu transport gratuit si cadouri garantate de pe Parfumexpress.ro.

Produse originale (parfumuri pentru femei, parfumuri pentru barbati, cosmetice, machiaj, produse de ingrijire a parului si welness), cu livrare gratuita, precum si noutati si promotii permanent actualizate, gasesti doar pe Parfumexpress.ro. In prag de Halloween, magazinul online iti pune la dispozitie si o gama de parfumuri perfecte pentru aceasta ocazie!

Parfumuri de Halloween marca Jesus del Pozo

Sarbatoarea de Halloween este iconica pentru toamna, astfel ca parfumurile marca Jesus del Pozo, inspirate din aceasta tematica, te ajuta sa porti arome perfect aliniate cu anotimpul romantic in care ne aflam.

Inca din anul 1997, parfumul Halloween lansat de creatorul de moda spaniol Jesus del Pozo este alegerea perfecta pentru petrecerile de la finele lunii octombrie. Senzuale si indraznete, notele parfumului imbina piperul negru, vanilia, tamaia si lemnul de santal cu magnolia, vioreaua si tuberoza. Pe Parfumexpress.ro, il gasesti la pretul de 73 Ron!

Incearca si Halloween Kiss (104 Ron), o combinatie a aromelor de fructe dulci, orhidee si frezie si Halloween Kiss Sexy (85 Ron), cu fructe dulci-acrisoare, santal si mosc.

Daca preferi eleganta pura, parfumul In White (94 Ron) eteric-floral are la baza bambusul, note proaspete de lamai si bergamota, precum si o nota de fundal fascinanta de mosc.

Un alt parfum elegant este J.Del Pozo Halloween (73 Ron), un parfum ce te va imbia cu aromele sale de violeta, lime, banane verzi, magnolia, lacrimioara, tuberosa, piper, lemn de santal, tamaie, smirna, vanilie.

Parfumuri originale la preturi promotionale

Profita si de ofertele irezistibile oferite de Parfumexpress.ro la parfumuri 100% originale, livrate gratuit. Imprastie in jurul tau mireasma tomnatica a parfumului Clin D'Oeil Lovely Girl de la Bourjois (53 ron), un mix imbietor de grapefruit, mandarina, coacaze negre, menta si floare de lotus.

Cum in sezonul rece ai nevoie de parfumuri mai tari si mai persistente, nu rata nici oferta de pe Parfumexpress.ro la parfumul Bvlgari Omnia Crystalline (155 Ron), in care floarea de lotus emana o aroma imbogatita de note de mandarina, radacina de iris, vanilie, santal si mosc.

Intra pe Parfumexpress.ro si bucura-te de cele mai bune conditii in care poti achizitiona parfumul perfect pentru aceasta toamna!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea