Social

#reduceri online #site-uri de reduceri #teamdeals.ro #reduceri #site-urile de reduceri

Pareri despre site-urile de reduceri. Analiza Teamdeals.ro

Daca dai o cautare pe Google despre site-urile de reduceri, cu siguranta vei ajunge pe pagina Teamdeals.ro. Drept vorbind, cine ar putea rezista reducerilor de pana la 90% la sute de produse: haine, pantofi pentru femei si barbati, ceasuri de mana, electronice, electrocasnice etc.? Cum sa te bucuri insa de raportul/pret calitate? Iata ce este bine sa stii!

Teamdeals.ro exista pe piata din 2011, iar in acesti 7 ani, colaboratorii si clientii au avut destul timp la dispozitie sa puncteze plusurile si minusurile site-ului de reduceri care "gazduieste" ofertele a peste 1.000 de comercianti.

Daca brand-urile prezente pe site-ul de reduceri Teamdeals.ro – Lee Cooper, Pierre Cardin, Lonsdale - din categoria Haine, Heinner, Oursson, Philips – din categoria Casa/ Gradina sau Sony, E-boda sau Xiaomi din categoria Electronice si Gadgeturi iti fac cu ochiul, cu siguranta vei cauta review-uri despre site-ul de reduceri Teamdeals.ro. Iar pareri exista, pro si contra.

“Teamdeals.ro este un magazin cu diferite oferte si produse publicate de catre alti vanzatori, firme din intreaga Romanie. Veti gasi oferte speciale la haine, pantofi pentru femei si barbati, ceasuri de mana, electrice si electrocasnice si o multitudine de alte produse. Exista pareri pe internet negative care deduc ca sunt oferte pe site false sau neadevarate, dar eu sunt de parere ca un site ca Teamdeals.ro nu ar permite oricui sa vanda produse de acest tip. In principiu, veti gasi reduceri si produse care nu au nicio reducere atasata. Atentie sporita va recomand atunci cand sunteti interesati de categoria Tursim, deoarece sunt multe oferta interesante, dar ca pe orice alt site de turism nu avem de unde sa stim daca ne vor oferi ceea ce promit. Teamdeals.ro centralizeaza oferte, nu ei fac reducerile si nu raspund in momentul in care veti avea probleme cu produsul cumparat, dar puteti oricand sa reclamati un vanzator”, scrie cumpar.net.

Ideea pe care din ce in ce mai multi clienti au inteles-o este aceea ca Teamdeals.ro este, de fapt, un marketplace care promoveaza produse ale comerciantilor la nivel national.

"Am comandat de mai multe ori de pe Teamdeals.ro. Mi s-a intamplat sa primesc cu intarziere coletul, dar am rezolvat problema sunand la numarul de reclamatii de pe site", spune Catalin Barbu, din Bucuresti. 

Intarzierea comenzilor este cea mai frecventa problema cu care se confrunta site-urile de reduceri.

"Fiind un marketplace, Teamdeals.ro este expus unor situatii inevitabile. Tocmai de aceea incercam sa mediem cat mai repede orice problema ar putea sa apara intre clientul final si comerciant. In acest sens, Serviciul de Relatii cu Clientii este in permanenta disponibil, prin formular de contact, telefon, e-mail sau pe Facebook Teamdeals.ro, unde rata de raspuns este de 100%. De asemenea, pentru garantia calitatii, exista si posibilitatea livrarii cu verificare", explica Daniel Dragomir, CEO Teamdeals.ro.

Pentru a preveni alte situatii neplacute, toate produsele si serviciile oferite de Teamdeals.ro au descriere, dar si video-uri de prezentare pentru a le oferi clientilor cat mai multe detalii despre achzitiile lor, dar si informatii despre producatori.

De asemenea, poti vedea nivelul de satisfactie privind produsele achizitionate prin votul pe care l-au oferit ceilalti clienti. Mai mult, pe Teamdeals.ro, tranzactiile sunt securizate prin 3D Secured, iar clientii au la dispozitie si varianta de a achita produsele in rate.

Politica de retur este si ea extrem de importanta (aceasta inlatura orice confuzie legata de modul cum trebuie sa procedeze consumatorul, in cazul in care vrea sa returneze produsul) pentru acest site.

In plus, Teamdeals.ro sustine producatorii romani, iar oferta in acest sens cuprinde de la produse de marochinarie la servicii medicale si promovarea turismului intern.

Teamdeals.ro, in topul site-urilor de reduceri

Potrivit reprezentantilor site-ului, toate aceste beneficii ale Teamdeals.ro au contribuit ca, in 2017, de Black Friday sa se situeze in topul site-urilor de reduceri, cu peste 30.000 de comenzi. In 2018, Teamdeals.ro preconizeaza o crestere peste 40% a numarului comenzilor, cu mentinerea pozitiei in topul site-urilor de reduceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea