Politica

# redeschidere parcuri bucuresti #parcuri bucuresti #bucuresti

Parcurile din Bucuresti vor fi redeschise. Mesajul Gabrielei Firea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat ca se ia in calcul redeschiderea parcurilor. Cu toate acestea, locurile de joaca pentru copii vor ramane inchise, deoarece prezinta un risc de imbolnavire.

“Luam in discutie foarte serios si vom propune Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta redeschiderea parcurilor din Capitala, dar cu anumite exceptii.

Toti cei care se vor indrepta catre gradinile publice si parcuri vor primi la intrare un flyer informativ si li se vor aduce la cunostinta regulile de distantare sociala. Se impune purtarea unei masti, fie ca este vorba despre una medicala sau una confectionata acasa, de asemenea, evitarea tuturor locurilor aglomerate si, in ceea ce-i priveste pe copii, cred ca va fi riscant ca in prima etapa sa se redeschida si locurile de joaca pentru ca este stiut ca acolo se fac cele mai mari aglomerari de persoane”, a declarat Gabriela Firea, la un post TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea