Social

#parcare #parcare arena nationala #arena nationala #parcare supraterana

Parcarea supraterana de la Arena Nationala a fost inaugurata

Parcarea supraterana de la Arena Nationala a fost inaugurata luni, cu o intarziere de aproape doua luni fata de data anuntata initial de constructor.

Parcarea este alcatuita din parter si trei etaje, este dotata cu camere de supraveghere si cu grupuri sanitare. Capacitatea sa este de 1.250 de locuri. Pe acoperis exista un teren de sport care va putea fi folosit atat de echipele care joaca pe Arena Nationala, cat si de publicul larg.

"Parcarea va fi folosita in afara evenimentelor si de catre locuitorii din zona in baza unor abonamente lunare sau anuale. Este o parcare moderna care respecta standardele europene cerute si speram sa mai identificam alte zone in Bucuresti pentru a mari capacitatea locurilor de parcare. Lucram la strategia de parcare si incercam sa o imbunatatim", a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Tariful perceput pentru o ora de parcare va fi de 1,5 lei. Consilierii municipali vor stabili in scurt timp si tarifele pentru abonamente.

Foto: Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea