Social

# Park4fly #parcare aeroport #parcare privata aeroport #parcare privata

Parcare privata in apropierea Aeroportului International Henri Coanda - Park4fly

Park4fly este cea mai sigura parcare privata din apropierea Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, oferind celor care pleaca in concediu posibilitatea de a-si lasa autoturismele intr-un spatiu foarte bine pazit de un personal calificat.

Unde se afla parcarea?

Cei care urmeaza sa plece in vacanta, intr-o calatorie de afaceri in Romania sau in alta tara si decoleaza de pe Aeroportul International Henri Coanda, isi pot lasa masinile personale in parcarea Park4Fly, care se afla la doar 800 de metri distanta de aeroport. De aici si pana la terminalul de Plecari, transportul este asigurat de compania care detine aceasta parcare pe termen lung la Otopeni. De asemenea, transportul este asigurat clientilor si de la Terminalul de Sosiri pana la parcare.

Efectuarea unei rezervari

Persoanele interesate de rezervarea unui loc in parcarea din Otopeni au la dispozitie mai multe variante prin care pot face acest lucru. In primul rand, soferii pot face o rezervare direct pe site-ul companiei: https://park4fly.ro/, indicand data de sosire si, respectiv, data de plecare. De asemenea, cei interesati sa-si lase autoturismele in apropierea aeroportului pot folosi numarul de telefon de pe site sau pot trimite un mesaj pe adresa de e-mail indicate pe site. Plata poate fi realizata atat cash, cat si cu cardul, cu mentiunea ca soferii trebuie sa aleaga metoda de plata inca din momentul in care fac rezervarea.

Preturile sunt atractive

Preturile practicate de Park4Fly sunt atractive si, mai mult, pot fi personalizate, mai ales in cazul in care soferii doresc sa isi lase aici autoturismele pentru o perioada mai mare de 30 de zile. In caz contrar, preturile sunt exprimate pe zi si difera in functie de perioada aleasa de clienti. De exemplu, pentru o masina personala, soferii pot plati doar 9,9 lei pe zi. Mai mult, preturile includ atat transferul gratuit catre/ de la Aeroportul Otopeni, cat si monitorizarea video 24 de ore din 24, acces facil la sistemul de supraveghere in mediul online, dar si informatii telefonice non stop.

Servicii suplimentare

In cazul in care soferii doresc sa aiba autoturismul curat la intoarcerea din concediu, tot ce trebuie sa faca este sa contacteze reprezentatii parcarii in prealabil, pentru a solicita ca masina sa le fie spalata in momentul in care urmeaza sa o ridice!

Despre Park4Fly

Park4Fly este o companie ce face parte din grupul WLC Auto si are sediul in Bucuresti. Este vorba despre o firma specializata in servicii auto integrate de rent a car, service auto, dar si parcare cu plata si asistenta rutiera. Aceasta companie s-a dezvoltat foarte mult intr-un timp scurt datorita profesionalismului de care dau dovada angajatii care lucreaza aici, dar si serviciilor de calitate pe care le pune la dispozitia clientilor! Avand in vedere faptul ca in Bucuresti exista un deficit clar de locuri de parcare in spatiile publice, optarea pentru unul dintre locurile sigure de la Park4Fly este cea mai buna alegere pe care o pot face persoanele care urmeaza sa plece in concediu. Astfel, la intoarcere, ele vor sti cu siguranta ca autoturismul personal va fi in conditii bune.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea