Social

#parcare #soferi #parcare gratuita #parcare Piata Obor

Parcare noua de 300 de locuri in Bucuresti

O parcare noua, cu o capacitate de 300 de locuri, a fost dechisa astazi, 11 octombrie, in zona Pietei Bucur Obor din Capitala, pe strada Ziduri Mosi.

Aceasta parcare a fost construita in vederea fluidizarii traficului in aceasta zona comerciala, de unde mii de bucuresteni vin sa faca zilnic cumparaturi. Accesul in aceasta parcare este gratuit. Ea se intinde pe o suprafata de 4.000 de metri patrati.

Programul de functionare va fi intre orele 07.00  si 19.00. Dupa terminarea programului, soferii sunt rugati sa elibereze locurile de parcare, in caz contrar autovehiculul le va fi ridicat.

Odata cu deschiderea noii parcari, zona va fi supravegheata in permanenta si de politistii locali ai Sectorului 2, in vederea aplicarii amenzilor contraventionale pentru conducatorii care nu respecta semnele de circulatie ce interzic parcarea autovehiculelor pe strada Ziduri Mosi in dreptul noii Piete Obor.

Sursa foto: ps2.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea