Social

#autoturisme #sector 2 #parcare gratuita #parcare iarna

Parcare gratuita pentru persoanele care nu folosesc masina iarna

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, a anuntat ca pune la dispozitia locuitorilor din aceasta zona doua parcari gratuite, unde sa isi lase masinile pe timp de iarna.


Parcarile cuprind 550 de locuri, iar masinile pot fi lasate pana la 1 martie. Astfel, incepand de marti, 28 ianuarie, sunt disponibile 250 de locuri de parcare in incinta Hotelului Caro, de pe Bulevardul Barbu Vacarescu numarul 164, si alte 300 de locuri in incinta fostei S.C. Prodplast SA,  pe Strada Ziduri Mosi numarul 23, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 2 al Capitalei.

Asadar, persoanele care nu circula cu masinile iarna isi pot lasa autoturismele, gratuit, pana la 1 martie in aceste parcari, care sunt pazite nonstop.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, proprietarii de autoturisme trebuie sa prezinte doar cartea de identitate pentru a demonstra ca locuiesc in Sectorul 2.

Sursa foto: novatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea