Social

#donatie #Papa Francisc #motocicleta Harley Davidson #motocicleta Papa Francisc

Papa Francisc isi vinde motocicleta de la Harley Davidson in scopuri caritabile

Papa Francisc si-a scos la licitatie, saptamana trecuta, motocicleta pe care a primit-o cadou de la compania Harley Davidson anul trecut.

Valoarea acesteia se ridica la 20.000 de euro, iar banii vor fi folositi pentru asociatia catolica Caritas, in vederea renovarii cantinei populare si a centrului de primire "Don Luigi Di Liegro" din Roma, care ajuta 1.000 de persoane fara adapost pe zi.

Enrico Feroci, directorul Caritas din Roma, a tinut sa ii multumeasca public Papei pentru gestul sau. "Un cadou pretios care ne face inca o data fericiti ca simtim apropierea episcopului nostru de saracii Bisericii din Roma. Suntem profund recunoscatori Papei Francisc pentru acest dar", a declarat Enrico Feroci.

Papa Francisc a primit cadou, in luna iunie a anului trecut, doua motociclete Harley Davidson, cu ocazia aniversarii a 110 ani de la infiintarea cunoscutei marci americane.

Sursa foto: money.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea