Social

Pandurii reusesc surpriza si in "Groapa"

Dupa surprinzatoarea victorie de la Cluj, cu CFR, Pandurii au produs aseara o alta mare surpriza a acestui campionat, invingand cu 2-1 pe Dinamo.

Dinamo a deschis scorul in minutul 31, prin Osvaldo Miranda, argentinianul finalizand perfect dupa un contraatac superb.

In minutul 35 Ilie Iordache a executat bine o lovitura libera, dar Lobont si-a aratat din nou clasa. Cu trei minute inainte de final, Lobont a reusit o noua interventie senzationala respingand sutul lui Vasilache din 18 metri.

Repriza a doua a apartinut in totalitate Pandurilor. In minutul 59, alexandru piturca si Ilie Iordache au trimis periculos spre poarta dinamovista, dar suturile lor au fost respinse de Lobont.

Cristea a ratat un penalty 

In minutul 81 arbitrul Ionel Ivan a dictat lovitura de la unsprezece metri pentru Dinamo dupa un fault comis de Popete in propriul careu. Adrian Cristea a executat lovitura de la 11 metri dar portarul Mingote a reusit sa retina mingea.

Sase minute mai tarziu Pandurii reusesc egalarea. Ilie Iordache a sutat de la distanta, iar Lobont a reusit sa respinga doar la Alexandru Piturca, care a marcat fara emotii.

Dupa ce au reusit egalarea, gorjenii s-au mentinut in atac si au inscris din nou prin Arieta dupa o pasa de la Piturca Jr.

Suporterii lui Dinamo au strigat pe tot parcursul partidei impotriva tehnicianului Mircea Rednic, care va prelua echipa din Stefan cel Mare din vara. De asemenea, dupa marcarea golului doi al celor de la Pandurii, fanii au inceput sa scandeze impotriva echipei.

Foto : Antena3

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea