Social

#cadouri #cadouri barbati #cadouri femei #cadouri colegi #pandaGO #caduri craciun

PandaGO: Peste 10.000 de idei de cadouri la dispozitia ta

Sarbatorile de iarna se apropie rapid, iar febra cadourilor de Craciun ne-a cuprins deja pe toti. Daca te-ai saturat sa stai la cozi si sa alergi in zeci de magazine pentru a gasi darurile potrivite, pandaGO iti vine in ajutor cu o oferta online de peste 10.000 de produse de calitate.

Magazinul proaspat lansat iti pune la dispozitie cadouri pe banda rulanta. Oferta este extrem de diversificata si include produse pentru toate categoriile de cumparatori, indiferent de varsta sau sex. Este imposibil ca din cele 10.000 de produse disponibile pe site sa nu gasesti ceea ce iti doresti pentru sotul sau sotia ta, pentru parinti, pentru copii sau chiar pentru colegii de serviciu.

Cauti varietate? Ai peste 10.000 de optiuni din care sa alegi

De pe pandaGO poti achizitiona cadouri pentru femei, barbati si copii, dar si cadouri corporate pentru colegii tai de serviciu sau pentru partenerii de afaceri. Ai o multime de produse care asteapta sa fie cumparate, trebuie doar sa decizi in ce ordine vei face asta.

Gama foarte variata include accesorii pentru iesirile la iarba verde, gadgeturi si tot felul de minunatii ale celor mai noi tehnologii, o colectie foarte variata de accesorii vin, minibaruri, cutii din lemn pentru vin, ceaiuri si trufe, accesorii si obiecte decorative pentru bucatarie, obiecte destinate mediului corporate, jucarii si obiecte destinate educatiei copiilor, console si accesorii pentru jocuri video, genti si sacose pentru bagaj perfecte pentru calatoriile tale, electronice, produse cosmetice destinate infrumusetarii, dar si obiecte personalizate. Asadar, daca nu ai idei de cadouri, magazinul te va indruma catre lucrurile pe care si le-ar putea dori prietenii si apropiatii tai.

O colectie intreaga dedicata cadourilor de Craciun

PandaGO este un magazin de cadouri ce iti pune la dispozitie o intreaga gama destinata sarbatorilor de iarna. Craciunul este o sarbatoare plina de incarcatura emotionala pentru toata lumea, iar din acest motiv primeste atentia cuvenita si in ceea ce priveste pregatirea atmosferei perfecte.

Trebuie doar sa deschizi sectiunea din site care te indruma catre colectia de Craciun si vei simti cum aerul din jurul tau va incepe sa miroasa a coji de portocale, a cozonaci, a vin fiert cu scortisoara si a dragoste.

Aici vei gasi o multime de obiecte decorative care-ti vor inveseli casa cu prilejul sarbatorilor: lumanari, candele, sfesnice, globuri si decoratiuni pentru pomul de Craciun, cutii si saculeti pentru cele mai speciale dintre cadouri, ornamente pentru mesele de sarbatori si seturi de cesti si cani cu specific festiv. Pur si simplu, spiritul Craciunului pluteste in aer cand faci turul virtual al noii colectii de sarbatori din site. Iti mai ramane doar sa astepti cu nerabdare curierul si sa impodobesti bradul.

Promotii la tot pasul

PandaGO nu doar ca iti ofera posibilitatea sa achizitionezi cadouri online, dar are si o oferta care include tot timpul promotii si reduceri. Unele dintre ele sunt pentru produsele de sezon, iar altele se schimba in fiecare zi. In sectiunea "Cadoul zilei" vei gasi in fiecare zi a saptamanii un obiect nou pe care il poti achizitiona la un pret redus. Alege cadoul potrivit pentru o persoana draga din aceasta categorie si vei beneficia de o reducere de minim 15% din pretul initial. La inceputul saptamanii, poti vedea pe site ce produse urmeaza sa intre in aceasta categorie si iti poti programa astfel cumparaturile pentru a putea beneficia de reducere.

In plus, daca te abonezi la newsletterul magazinului, vei beneficia de o reducere de 5% pentru primele 10 comenzi de pe site. In cazul in care comanda ta depaseste 299 de Ron, costurile transportului pentru livrare vor fi suportate de catre magazin.

Insa beneficiile si promotiile pentru clienti oferite de pandaGO nu se opresc aici; magazinul rasplateste loialitatea cumparatorilor constanti cu puncte de fidelitate care se cumuleaza la fiecare comanda noua si care se vor transforma, de asemenea, in reduceri consistente de pret pentru urmatoarele produse achizitionate.

Advetorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea