Social

Pancu, secundul lui Marian Rada la Rapid

Noul antrenor al FC Rapid, Marian Rada , va fi ajutat de secunzii Marius Bratu si Marius Gogalniceanu, dar si de mijlocasul Daniel Pancu , care insa isi va continua cariera de jucator, informeaza site-ul www.fcrapid.ro.

"Conducerea executiva a Rapidului a hotarat ca, in urma demisiei lui Mircea Rednic, functia de antrenor principal al Rapidului sa fie ocupata de fostul secund al lui Rednic, Marian Rada . "Pana la vara cel putin, Marian Rada are intreaga autoritate si responsabilitate ce decurg din functia de antrenor principal", a declarat directorul general Constantin Zotta .

Marian Rada va lucra alaturi de Marius Bratu si Marius Gogalniceanu, obtinand si acceptul lui Daniel Pancu pentru ca acesta sa-l ajute mai mult decat un simplu jucator. Pancone isi va continua cariera de jucator, dar experienta sa si atasamentul fata de culorile alb-visinii vor fi fructificate de noul antrenor al Rapidului", se arata pe site-ul oficial al FC Rapid.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea