Social

Pancu, ofertat de Iordanescu

Aflat in dizgratie la Besiktas , dar si la echipa nationala, Daniel Pancu este foarte aproape de un transfer la echipa saudita Al Ittihad, unde antrenor este fostul selectioner Anghel Iordanescu .

Desi internationalul s-a prezentat si ieri la antrenamentele turcilor de la Besiktas Istanbul, negocierile cu Iordanescu si cu conducerea clubului din Arabia Saudita sunt foarte aproape de a se concretiza.

VIITOR. Surse apropiate fotbalistului sustin ca Pancu a preferat varianta araba din cauza problemelor de la club si a conflictului in care se afla cu selectionerul Victor Piturca. La 28 de ani, el se gandeste mai mult la asigurarea unui viitor linistit din punct de vedere financiar, chiar daca ar putea iesi definitiv din calcule pentru echipa nationala.

SALARIU. Daca la Besiktas, Pancu are un salariu de 850.000 de dolari, eventualul transfer la Al Ittihad i-ar putea aduce o crestere spectaculoasa. Se pare ca arabii i-au oferit un salariu de aproximativ 2 milioane de dolari pe an, unul la nivelul celorlalti fotbalisti cunoscuti din Europa si din America de Sud care evolueaza in Arabia Saudita. La Al Ittihad, romanul va fi coleg cu doi jucatori cunoscuti, ca Mohammed Kallon, fostul atacant din Sierra Leone, care a jucat la Internazionale Milano , sau camerunezul Joseph-Desire Job, imprumutat de la Middlesbrough. Al Ittihad a incercat sa-i mai transfere pe australianul Mark Viduka si pe olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink. De precizat ca Pancu a fost dorit foarte mult si de Mircea Lucescu la Sahtior Donetk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea