Social

Pancu da lovitura in Arabia

Jucatorul lui Besiktas a acceptat oferta venita de la Anghel Iordanescu si va juca la Al Ittihad pentru un salariu anual de doua milioane de dolari.

Necazurile lui Daniel Pancu ( foto ) par sa se fi risipit: el pleaca de la Besiktas si va deveni jucatorul lui Al Ittihad, in Arabia Saudita. Salariul lui este unul fabulos - doua milioane de dolari anual, comparabil cu ceea ce primeste Mutu la Juventus Torino. Pancu va semna pentru un an si jumatate si va fi coleg cu fotbalisti precum Kallon (fost la Inter si Monaco), Job (international camerunez, venit de la Middlesbrough) sau Al Montashari, desemnat cel mai bun fotbalist din Asia in 2005. Fostul rapidist este, probabil, unul dintre cei mai polivalenti fotbalisti din istoria recenta a fotbalului romanesc. El a fost folosit de Mircea Lucescu, la Besiktas, ca virf, mijlocas ofensiv, la inchidere sau de banda, libero si chiar fundas central. Tot in Turcia , Pancu a fost portar pentru un sfert de ora, in finalul unui meci cu Fener, aparind senzational. Pancu se afla in aceste zile la Bucuresti, urmind sa plece spre Jeddah, orasul lui Al Ittihad, imediat dupa Revelion. Internationalul roman mai avea o oferta de la Politehnica Timisoara, unde Hagi i-ar fi oferit un salariu anual de 500.000 de euro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea