Social

Overmars - pe picior de plecare de la FC Barcelona

Cel mai scump transfer al clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, olandezul Marc Overmars, crede ca, gruparea catalana doreste sa se desparta de el, dupa ce in ultimele trei jocuri nu a fost convocat de compatriotul sau - antrenorul Frank Rijkaard , relateaza Reuters.

"M-am intrebat ce se intampla, pentru ca mai am un an si jumatate de contract. Probabil ca Barcelona doreste sa ma vanda, iar acum ar fi timpul portivit", a declarat Overmars pentru cotidianul spaniol "Marca".

Overmars (30 ani) s-a transferat in iulie 2000, de la Arsenal la Barca, pentru 35,5 milioane de dolari, dar nu a jucat prea mult de cand la echipa a venit antrenorul Rijkaard.

Dupa parerea sa, motivul neacomodarii la clubul catalan a fost raportul ridicat intre pretul sau si asteptarile pe care le aveau din partea sa clubul si suporterii.

"Au platit multi bani pentru mine, dar l-au vandut pe Figo pentru o suma si mai mare. In primul meu an am avut destule momente bune, dar nu sunt un marcator, ci un pasator. Nu ma remarc ca Ronaldo sau Ronaldinho , dar muncesc mult pentru echipa", a spus Overmars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea