Social

#al-qaida #osama bin laden #traieste

Osama bin Laden e inca in viata?

Sammy , unul dintre fii lui Osama bin Ladem, este de parere ca tatal sau nu a fost ucis, potrivit unei discutii telefonice publicate de al-Wafad, un cotidian din Egipt.

Fiul celui mai temut terorist din lume ar fi discutat la telefon cu Abdelaziz si Khalid, doi frati ai lui bin Laden, pe care i-a asigurat ca acesta “este inca in viata si este bine”. El a tinut sa precizeze ca toate informatiile aparute in presa sunt false.

In schimb, autoritatile de la Teheran, citate de agentia Fars, sustin ca Osama bin Laden a murit cu mult timp inainte de raidul american din Pakistan.

In alta ordine de idei, oficialii americani au anuntat, luni, ca recompensa de pana la 50 de milioane de dolari pusa in 2001 pe capul lui bin Laden nu va fi oferita nimanui.

"Din cate stiu, nimeni nu a spus cu buna stiinta ' Osama bin Laden este aici, la Abbottabad, pe strada Green Avanue, numarul 5703', stiti", a declarat Jay Carney, un purtator de cuvant al Casei Albe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea