Social

#valentine's day #ziua indragostitilor #originalitate #sala dales # romantis

Originalitate, romantism si multa dragoste la Galeria Dalles

Conform unui proverb suedez, ”o viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara”. Chiar daca zapezile de afara amintesc de frigul si vanturile iernii, stim ca ele nu vor mai dura mult si doar peste cateva zile iubirea ne va dezmortii inimile. Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragastitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.

Incepand cu 7 februarie, se deschide cea de-a IX-a editie a Targului de Valentine’s Day unde cuvantul care guverneaza este ”iubirea”. Timp de 8 zile, toate gandurile vor duce catre EL si EA, iar pentru ca momentul sa fie cat mai romantic, am pregatit o multime de cadouri original personalizate.

Daca EA este o fire romantica si ii place sa fie chic, va aprecia cu siguranta o palarie delicata cu voaleta sau o bascuta ”Paris style”. La fel de potrivita ar fi si o tinuta cum gasesti doar in fashion boutique-rile de pe strazile Parisului, delicat accesorizata cu bijuterii originale hand made.

Simturile amortite de puterea iernii, pot fi revitalizate de produsele SPA venite direct din romantica Italie (creme si uleiuri de corp, geluri terapeutice, bulgari efervescenti cu lavanda sau saruri de baie inobilate cu petale de flori). Parfumurile, cosmeticele, cafeaua si ceaiurile bio, care ne introduc in lumea inmiresmata a Indiei, se pot transforma in cadoul perfect pentru EL sau EA.

Din insorita si voioasa Grecie, am adus cele mai rafinate si inedite dulciuri. Imaginati-va savoarea deosebita a fructelor grecesti acoperite cu un strat de ciocolata fina dar si a specialitatilor dulci pline de savoare: praline, ciocolata delicioasa fara zahar, ciocolata cu migdale intregi si multe alte sortimente care asteapta sa fie descoperite.

Daca doriti sa dati viata iubirii voastre, sa o vedeti cum creste, am pregatit plicuri cu seminte sau bulbi de flori pe care sa le semanati impreuna.

De asemenea, nu trebuie sa ratati workshopurile si concursurile pe care le-am pregatit.

Pentru a profita de toate acestea si pentru ca ziua inchinata indragostitilor sa nu va gaseasca nepregatiti, va invitam la targul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis intre 7 si 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Facebook Galeria Dalles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea