Social

#hbos #scandal #sex #cocaina #manager #banca.

Orgie cu cocaina - protagonisti: managerii unei banci din Anglia

Mai multi directori executivi ai HBOS , cea mai mare banca ipotecara din Marea Britanie, s-au imbatat, apoi au consumat cocaina si au facut sex cu o colega intr-un hotel.

Toate acestea s-au intamplat dupa un bal organizat la hotelul Rowton Hall, langa Chester, pentru angajati, la numai doua zile dupa ce actiunile bancii s-au prabusit, fortand o preluare din partea Lloyds TSB, scrie News of the World.

"Am reusit sa ne pastram slujbele, acum hai sa mergem sa ne facem praf!", a spus unul dintre petrecareti. "Dupa ce au baut toata sampania, au trecut la vin. Petrecerea trebuia sa se termine oficial la 1 noaptea, insa petrecaretii nu s-au oprit. Au urcat in camere, unde a inceput a adevarata orgie ", a declarat sursa citata.

Intr-una din camere, a carei usa a ramas deschisa, o angajata s-a dezbracat , iar un coleg a prizat cocaina de pe burta ei. Au inceput sa faca sex, iar alti doi barbati s-au alaturat orgiei, sub privirile tuturor celor prezenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea