Social

Organizatorii Cupei Mondiale 2006 spera sa evite pierderile

Organizatorii Cupei Mondiale de fotbal din Germania se asteapta la incasari de aproximativ 430 milioane de dolari si spera ca totalul cheltuielilor pentru competitia care va avea loc in anul 2006 sa nu depaseasca aceasta suma, a anuntat vicepresedintele comitetului de organizare, Theo Zwanziger, citata de AFP.

Zwanzinger, care ocupa si functia de trezorier al Federatiei germane de fotbal DFB, a precizat ca "200 de milioane de dolari vor fi obtinuti din vanzarea biletelor, pe baza unui grad de ocupare a tribunelor de 90 la suta". Oficialul german a mai adaguat ca 170 de milioane de euro vor proveni de la federatia internationala FIFA si se asteapta totodata ca suma acordata de sase sponsori nationali sa se ridice la valoarea de 60 de milioane de euro.

"Obiectivul nostru este un , aceasta insemnand ca vom fi obligati sa calculam costurile la valoarea maxima de 430 milioane de euro", a mai adaugat Zwanziger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea