Social

Orban vrea sa reapropie PNL de PD-L

Vicele liberal il considera in continuare dusman pe BasescuVicepresedintele Ludovic Orban admite ca ar vrea ca PNL sa reia dialogul cu liberal-democratii, sustinand ca nu a fost niciodata adeptul colaborarii liberalilor cu PSD.

Intr-o declaratie la Radio Guerrilla , Orban a afirmat, ieri dimineata, ca a fost tot timpul rezervat in dialogul cu pesedistii: „Este adevarat ca nu ma simt foarte confortabil cand vorbesc cu Hrebenciuc, Nastase, Mitrea si Iliescu, este adevarat ca in toate dezbaterile din interiorul PNL eu am fost in pozitie rezervata in privinta oricaror intelegeri cu PSD si intotdeauna am sustinut o politica autonoma pentru PNL, astfel incat PNL sa isi poata permite sa fie in pozitia de partid dominant si nu in pozitia de partid secundar”.

Orban a respins insa ideea ca ar vrea o reapropiere de Traian Basescu, afirmand ca toti cei care sustin asa ceva „au temperatura”.

Nu la fel stau lucrurile in ceea ce priveste PD-L: „Eu cred ca nu toate ouale trebuie puse in acelasi cos si intotdeauna PNL trebuie sa-si pastreze disponibilitatea la dialog si la negociere si cu Partidul Democrat si cu celelalte forte politice din Romania”.

Declaratiile ministrului Transporturilor reprezinta o incercare de pozitionare a acestuia in interiorul PNL, inainte de Delegatia Permanenta, unde se va decide daca vicele PNL trebuie sa demisioneze de la conducerea organizatiei Bucuresti – asa cum a cerut Tariceanu -, pentru rezultatele slabe la alegeri.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea