Social

Orban vrea sa faca din Bucuresti "Viena Balcanilor"

Ludovic Orban si-a lansat, ieri, la Teatrul National, candidatura pentru Primaria Bucurestiului , impreuna cu cei sase candidati la primariile de sector, in absenta premierului Calin Popescu Tariceanu, dar cu sustinerea unor personalitati precum Mircea Dinescu , Dan Bittman, Benone Sinulescu si Victor Piturca.

Orban s-a prezentat drept un bucurestean „obisnuit”, confruntat cu problemele cotidiene ale tuturor locuitorilor Capitalei: apa calda, gropile, canalizarea, parcarile.

Planul sau pentru Bucuresti e grandios: „Candidez pentru ca vreau un Bucuresti curat in care sa domneasca ordinea, un Bucuresti frumos, care sa devina o Viena a Balcanilor, Capitala Europei Centrale, un Bucuresti cu care sa ne mandrim in fata tuturor strainilor”.

Discursul politic cu greutate si atacurile la adversar (adica Vasile Blaga) i-au revenit vicelui Crin Antonescu: „A existat nu de mult un primar general al Capitalei al carui angajament in fata bucurestenilor, intre altele, a fost de a imputina cainii, nu a reusit si, mai mult decat atat, partidul acelui primar general, cat si al actualului primar ne propun noua bucurestenilor nici mai mult nici mai putin decat un caine in plus, un buldog care promite sa faca si sa muste tot ce misca.

Bucurestiul, cu toata dragostea mea pentru caini, nu are nevoie de un caine in plus, chiar daca, fireste, asta nu e un caine fara stapan, ci are nevoie de oameni vii, adevarati, dedicati, pregatiti, cinstiti".

Candidatii PNL la sectoare sunt Andrei Chiliman (Sectorul 1), Dragos Dinca, directorul INA (Sectorul 2), secretarul de stat in Ministerul Muncii Teodora Bertzi (Sectorul 3), Andrei Petrescu, managerul unui lant hotelier (Sectorul 4), managerul Spitalului de boli infectioase "Victor Babes" Sorin Cristian Banu ( Sectorul 5) si secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase (Sectorul 6).


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea