Social

#alegeri parlamentare 2008 #ludovic orban #s-au cumparat voturi

Orban: S-au cumparat voturi la greu

" S-au cumparat voturi la greu". Nu este concluzia unui analist politic, nici a unui dezamagit care a votat si preferatul lui nu a castigat, ci a vicepresedintelelui PNL Ludovic Orban .

" la vot. De la 500 de lei pana la trei milioane in functie de loc", a dezvaluit Orban, marti, la Antena 3. Vicepresedintele PNL a povestit ca in ziua alegerilor se afla in fata unei sectii de votare unde erau stransi in jur de 30-35 de oameni.

"In fata unei sectii de votare erau vreo 30-35 de oameni. I-am intrebat de fac acolo si au spus "asteptam sa ne bage in seama un candidat sa votam cu el", a povestit Ludovic Orban. In acest context, Orban a dat drept exemplu Alianta PSD-PC , care ar fi transportat la vot oamenii care nu mai locuiau in Bucuresti, insa care trebuiau sa voteze in Capitala: "a existat aceasta polarizare. Oameni care simpatizau cu PNL s-au dus la vot pentru PSD".

"Nu voi accepta niciodata sa dau vreodata un leu unui om sa ma voteze", a criticat Orban.

Dezamagit de PNL

Intrebat ce gust i-au lasat alegerile, Orban a recunoscut ca este dezamagit de scorul obtinut de PNL, "desi este scorul cel mai bun obtinut de la Revolutie pana acum".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea