Social

#ludovic orban congres #psd traian basescu #alegeri 2008 presedinte

Orban refuza sa spuna daca vrea sa ii fure scaunul lui Tariceanu

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a declarat luni convins ca Delegatia Permanenta va decide organizarea Congresului extraordinar. Totodata nu a vrut sa ofere detalii in legatura cu o eventuala candidatura a sa pentru presedintia partidului.

"Ma bucur ca presedintele partidului isi apleaca urechea la vocea bazei partidului. Sunt convins ca Delegatia Permanenta va adopta cu o larga majoritate ideea Congresului extraordinar. In ceea ce ma priveste, in toate cele 20 de filiale judetene in care am fost dupa alegerile parlamentare si de la instalarea actualului Guvern, peste tot vointa membrilor de la baza partidului a fost foarte clara: vor sa participe la luarea deciziilor cele mai importante pentru PNL, vor ca PNL sa aiba o conducere puternica, legitimata prin Congres si vor ca PNL sa stabilieasca intr-un for cat mai larg, in Congres , candidatul la presedintie, sa demareze campania pentru Parlamentul European si pentru presedintia Romaniei", a afirmat Orban.

Vicepresedintele PNL, unul dintre primii care s-au declarat in favoarea unui Congres extraordinar, a evitat sa spuna clar cate semnaturi a strans pana in acest moment, limitandu-se la a anunta o "majoritate zdrobitoate".

Potrivit unor surse liberale citate de NewsIn, in favoarea unui Congres extraordinar s-ar declara mai mult de jumatate dintre membrii Delegatiei Permanente, ceea ce ar insemna ca sunt intrunite conditiile statutare. Totusi, el s-a ferit sa mai dea un raspuns transant cu privire la candidatura sa la presedintia partidului. "Dupa decizia DP, in mod evident in functie de deciziile care se vor lua acolo (...) voi lua o decizie si voi face public acest anunt", a afirmat el. Cat priveste data organizarii unui Congres extraordinar, el a precizat doar ca, pana acum, Congresul PNL s-a organizat in luna februarie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea