Social

Orban i-a indemnat pe romani sa mearga la vot

Liberalul Ludovic Orban a fost primul dintre candidatii la Primaria Generala care s-a prezentat in aceasta dimineata la urne, sustinand ca a vrut sa aplice principiul "cine se scoala de dimineata primar ajunge" si indemnandu-i pe bucuresteni sa voteze "cu mintea".

Candidatul PNL la functia de primar general, Ludovic Orban, a votat astazi, la ora 7.30, fiind primul dintre candidati care s-a prezentat la urne. Liderul liberal a fost insotit la sectia de votare de candidatii PNL la primariile de sector Antonel Tanase (sector 6) si Teodora Bertzi(sector 3).

"Daca va spun cu cine am votat inseamna ca fac campanie", a comentat Orban in vreme ce introducea buletinele de vot in urne.

"Am votat pentru un Bucuresti european, am votat pentru un Bucuresti pe care sa-l iubim", a adaugat el. Candidatul PNL i-a indemnat pe romani sa mearga la vot, i-a sfatuit sa se gandeasca bine inainte de a aplica stampila si "sa foloseasca aceasta putere sa voteze cu mintea".

Intrebat de ce a preferat sa se prezinte la vot la prima ora, Orban a spus ca acesta este programul sau si ca a vrut sa aplice principiul "cine se scoala de dimineata primar ajunge".

La iesirea din sectia de votare, Ludovic Orban a salutat-o si i-a facut cu mana mamei sale care se afla la o fereastra intr-o cladire din apropierea sectiei. Liderul PNL a mai spus ca a preferat sa vina singur la vot, sotia sa fiind "o persoana" discreta .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea