Social

#masca de protectie # purtare masca #orban #ludovic orban

Orban, despre purtatul mastii de protectie: “Oamenii nu s-au nascut cu cravata la gat sau purtand pantofi cu toc cui”

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca masca de protectie este necesara, iar oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa o poarte. Deoarece multe persoane se plang ca este greu sa porti masca, Orban a explicat ca omenii nu s-au nascut cu cravata sau pantofi cu toc, dar s-au obisnuit sa le poarte si acelasi lucru trebuie sa se intample si in cazul mastilor de protectie. 

 

Acesta a mai precizat ca daca oamenii poarta masca si se feresc pe ei si pe cei din jur de virus, viata va fi mai normala si economia va fi mai putin afectata.

„Nu cred ca noi restrictii trebuie impuse, dimpotriva, trebuie o permanenta actiune de dialog, de informare, astfel incat oamenii sa inteleaga ca ei sunt cei care trebuie sa se protejeze si mai ales sa ii protejeze si pe cei din jur.

Cred ca omul nu s-a nascut cu cravata la gat, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obisnuit cu cravata la gat. Omul nu s-a nascut incaltat, cu toate acestea ma uit si acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obisnuit cu astfel de lucruri si cred ca adaptabilitatea noastra e cea care trebuie sa genereze resortul de evolutie si de miscare intr-o directie care mi se pare fireasca si normala”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea