Social

#carantina bragadiru #bragadiru #carantina

Orasul Bragadiru, in carantina pentru doua saptamani

Orasul Bragadiru va intra de luni, 15 martie, incepand cu ora 22:00, in carantina, pentru o perioada de 14 zile, informeaza Institutia Prefectului Judetul Ilfov.

„Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara Hotararea nr. 25 din 14.03.2021 privind propunerea de carantinare a orasului Bragadiru, propunere inaintata catre Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea emiterii ordinului Comandantului Actiunii”, se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii, potrivit stirileprotv.ro.

Seful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6626 privind instituirea carantinei zonale pana la data de 29 martie, ora 22:00.

Persoanele care ies din casa sau intra in localitate trebuie sa aiba completata o declarati pe proprie raspundere, pe care o gasesc pe pagina de internet a Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

De asemena, masurile obligatorii pe care cetatenii trebuie sa le respecte se afla in Ordinul sefului DSU.

Sursa foto: dspbv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea