Social

"Ora de cultura" la Teatrul Masca

Teatrul Masca reia in acest an pe 21 si 22 aprilie proiectul “Ora de cultura”.

Copiii din invatamantul primar alaturi de educatori sunt invitati la o plimbare pentru a cunoaste astfel fata nevazuta a teatrului. In prima jumatate de ora vor vedea magazia de costume, podul teatrului, cabinele actorilor, subsolul tehnic si cabinele de sunet si lumina, pentru ca apoi sa intre in scena alaturi de actori pentru o ora de antrenament fizic (acrobatie, dans, jonglerie ).

Este un poiect gratuit deschis publicului - vizitele se fac cu grupe de minim 15 copii - ce are ca scop educarea acestora prin intermediul jocului teatral si implicarea activa in actele de cultura. Pentru inscrierea grupelor de copii, puteti cere detalii la tel. 430.50.69.

La sfarsitul vizitei, copiii primesc o legitimatie de “prieten al Teatrului Masca” care le da dreptul la intrare gratuia pentru 2 spectacole pe luna.

“Vom relua in aceasta primavara cateva proiecte pentru copii, carora le vom dedica si cateva spectacole din cadrul stagiunii in aer liber pe care Teatrul Masca o va lansa la inceputul lunii mai in cateva parcuri bucurestene”, declara Mihai Malaimare , directorul teatrului.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea