Social

#euro 2016 #euro #pariuri

Optimile Euro 2016: programul meciurilor, cotele la pariuri si pronosticuri interesante

Faza grupelor a luat sfarsit, iar fotbalul la cel mai inalt nivel a luat o pauza de doua zile, urmand ca de sambata, 25 iunie, sa inceapa faza optimilor de finala. Ponturi Bune, cea mai buna comunitate de pariori din Romania analizeaza toate partidele de la turneul final si nu numai. Sta sa inceapa si Wimbledonul, iar pe ponturi-bune.ro gasiti analizele celor mai interesante dispute.

 

Elvetia – Polonia este prima optime de finala, programata sambata, de la ora 16:00, pe ‘Stade Geoffroy-Guichard’ din Saint Etienne. Cele doua echipe au fost neinvinse in grupa din care au facut parte, Polonia, cu Robert Lewandowski in cautarea primului gol de la acest turneu final, este una dintre cele doua putinele echipe care nu au primit gol. Conform prestatiei avute, cred ca Polonia are prima sansa in acest duel, bazandu-se pe jucatori care pot oricand face diferente. Polonia avanseaza in runda urmatoare primeste o cota de 1.74 la Unibet.

Tara Galilor – Irlanda de Nord, un duel 100% britanic, ambele fiind la prima lor participare in istorie la un turneu final. Gareth Bale este golgheterul Campionatul European, cu 3 reusite, iar Tara Galilor este echipa care a marcat cele mai multe goluri de pana acum, 6. De cealalta parte Irlanda de Nord a beneficiat de un usor avantaj, reusind sa acceada in optimi de pe locul al treilea din Grupa C. Greu de crezut ca elevii lui O’Neill vor face fata unei echipe care a aratat un fotbal superior, de aceea, varianta in care Irlanda de Nord face cele mai multe faulturi este relevanta si primeste o cota de 1.52 la Unibet

Croatia – Portugalia se joaca sambata, 25 iunie, de la ora 22:00, in direct pe Pro Tv si Dolce Sport.Ambele echipe sunt neinvinse , dar Modric si colegii sai au aratat un fotbal superior, drept dovada ca au invins-o pe campioana europeana en-titre, Spania, cu scorul de 2-1. Astfel, cred ca un pariul pe cornere este cel mai indicat, avand in vedere ca Portugalia este echipa care a beneficiat de cele mai multe cornere in fata grupelor. Peste 9,5 cornere are o cota de 1.62 conform Unibet.

Franta – Irlanda este prima partida de duminica, 26 iunie,fiind programata sa inceapa la ora 16:00. Francezii sunt net superiori irlandezilor, mai ales daca Dimitri Payet este in forma maxima. Acesta a inscris de doua ori pana acum, iar inca un eventual gol inscris de aceste primeste o cota de 3.00 la Unibet. Nu este exclus, daca ne gandim ca a contribuit decisiv la 6 din cele 7 puncte adunate de echipa sa in Grupa A.

Germania – Slovacia se joaca duminica, de la ora 19:00, la Lille. Nemtii au jucat economicos in Grupa C, pe care au reusit sa o castige fara sa primeasca gol. De cealalta parte, Slovacia a fost cea mai buna echipa clasata pe locul al treilea dintre toate, fapt ce i-a oferit ocazia sa mearga in optimi, gratie noului format.Cu o medie de 7 suturi pe poarta in faza grupelor, Germania a fost pe locul secund intr-un astfel de top.Putem forta putin, bazandu-ne si pe contributia advesarilor si cred ca se vor trage peste 9,5 suturi pe poarta in acest meci. Acest tip de pariu primeste o cota de 1.65 la Unibet.

Ungaria - Belgia este ultimul meci de duminica, dar pare cel mai interesant, poate de aceea si este transmis de Pro TV si Dolce Sport, de la ora 22:00. Belgia s-a clasat pe 2 in Grupa E, cu acelasi numar de puncte precum Italia, dar cu un golaveraj mai slab, in timp ce Ungaria este echipa care a incheiat pe 1 in Grupa F, neinvinsa, dar este si una dintre cele doua echipe care au marcat cele mai multe goluri in faza grupelor, 6. Inclin sa cred ca Belgia o sa atace inca din primele minute, fapt ce s-ar putea lasa cu multe faze fixe, implicit lovituri de colt. Peste 9,5 cornere in meci ne ofera o cota foarte buna la Unibet, respectiv 1.60.

Luni, 27 iunie, incepand cu ora 19:00, in direct pe Dolce Sport si Pro TV se joaca Italia – Spania, finala editiei anterioare de Campionat European. Antonio Conte abordeaza fiecare meci cu o formula 3-5-2, menita sa distruga eventualele atacuri pozitionale ale adversarului, asa cum face Spania. Cunoscuta ca o echipa de posesie, selectionata “La Roja” probabil o sa puna foarte mare accent pe acest lucru. Astfel, cred ca suturile pe poarta nu vor fi in numarul foarte mare, un motiv in plus sa pariem pe sub 9,5 suturi pe poarta, ce primeste o cota de 1.47 la Unibet.

Ultimul meci din faza optimilor se joaca luni seara, de la ora 22:00, pe “Allianz Riviera” din Nisa, iar protagoniste sunt Anglia si Islanda. Daca Anglia nu este o surpriza pentru nimeni ca a acces in optimile de finala, Islanda a facut un miracol la prima lor participare la un turneu final, reusind sa prinda optimile din postura echipei clasate pe locul al doilea. Mai mult decat atat, in toate meciurile insularilor sustinute in Grupa F s-a marcat de ambele parti, motiv in plus sa cred ca o sa fie un meci alert. Daca cineva o sa fie erou luni seara, as miza pe Harry Kane, iar o eventuala reusita a acestuia are o ota de 2.70 la Unibet.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea