Social

#vara #transport #litoral #tren

Opt ore de mers pentru a ajunge cu trenul pe litoral

Trenurile fac aproape din Bucuresti pana pe . Pentru cateva ore pe plaja, turistii suporta canicula in timpul unei calatorii care se tot lungeste.

Motivul intarzierii trenurilor este inchiderea circulatiei intre statiile Bucuresti Baneasa si Pantelimon pe doua de , pentru efectuarea unor lucrari de montare a sapte grinzi de beton la - Tunari, informeaza Evenimentul Zilei.

Daca adaugam si restrictiile de viteza cauzate de canicula si calatoria pana la gara, un drum pe ruta Bucuresti-Constanta sau retur poate ajunge pana la opt ore .

Lucrarile incepute in urma cu trei ani, fac trenurile de calatori sa parcurga distanta din capitala pana pe litoral in circa 4,30-5,30 ore in cele mai bune conditii, dar intarzierile suplimentare de ore intregi nu surprind pe nimeni.

Sfarsitul de saptamana este cea mai aglomerata perioada pentru trenurile cu destinatia litoral. Vineri, 24 iulie, dupa miezul noptii, Gara de Nord din Bucuresti era la fel de animata ca in timpul zilei. Acceleratul care trebuia sa plece spre Constanta la ora 1:46 a intarziat o ora si turistii obositi au ajuns abia in jurul orei opt dimineata la destinatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea