Social

Opt consideratii despre tampiti

1. Evenimentele de ieri demonstreaza ca a fost o tampenie minimalizarea informatiilor noastre despre monitorizarea de catre SRI, SPP si DGIPI a unei retele despre care existau informatii ca ar putea provoca evenimente de tip anarhist. Chiar daca tinerii pe care i-am vazut ieri tarati pe scarile unei sectii de politie de catre niste zdrahoni inarmati pana-n dinti nu ar fi putut constitui niciodata un pericol la adresa sigurantei nationale, din precautie , serviciile secrete le monitorizeaza activitatea inca din ianuarie 2008, cand pe unul dintre site-urile lor s-a propus organizarea “Zilelor Anti-NATO”.

2. Informatiile initiale date de noi s-au dovedit corecte: grupul monitorizat este din Iasi, format in jurul unei asociatii culturale denumite CAMAS si a regizorului francez Benoit Vitse. Groaznic pentru democratia romaneasca este faptul ca, la presiunile Politiei, regizorul si-a schimbat declaratiile de la un interviu la altul, iar multi dintre tinerii din Iasi nu au mai avut curajul sa vina la Bucuresti, fiind amenintati cu bataia.

 

Continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea