Social

#liviu dragnea demisie #minister interne #marian oprisan #miron mitrea

Oprisan sau Saniuta, la Ministerul de Interne?

Miron Mitrea a declarat marti ca decizia lui Dragnea de a demisiona de la sefia Ministerului de Interne denota anumite probleme din interiorul partidului, care vor trebui analizate si rezolvate, dar ca exista mai multe persoane capabile in PSD sa preia aceasta functie, printre care Marian Oprisan si Marian Saniuta .

Mitrea a mai spus ca demisia lui Dragnea "nu e o dovada de prea multa sanatate politica a partidului, avem o problema si va trebui sa vedem care e", informeaza Newsin. Totodata, Mitrea considera ca urmatorii candidati ai PSD pentru MAI vor trebui sa discute cu Liviu Dragnea pentru ca acesta sa le expuna motivele retragerii sale.

"Va trebui toti cei care vor sa fie ministri sa discute cu Dragnea, sa vada de ce s-a retras. Liviu Dragnea este un politician solid, a avut motive temeinice, unele ni le-a spus aseara la televizor, dar sunt sigur ca a avut si alte motive", a declarat Miron Mitrea. In opinia sa, in interiorul PSD exista multe persoane capabile sa ocupe functia de la MAI, Mitrea enumerandu-i pe Marian Oprisan si pe Marian Saniuta .

Intrebat daca va participa la Biroul Permanent de marti seara, Mitrea a spus ca nu prea a mai fost "invitat la sedintele in care s-au luat decizii" si ca nu stie nimic despre aceasta sedinta a BPN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea