Social

#sorin oprescu #politia animalelor #datorie

Oprescu vrea ca "politia animalelor si a parcurilor sa isi faca datoria"

Se doreste diversificarea actiunilor politiei comunitare, una dintre directiile vizate fiind politia animalelor si politia parcurilor , a declarat primarul general Sorin Oprescu.

In ceea ce priveste siguranta in scoli , primarul a specificat ca se doreste supravegherea permanenta a unitatilor de invatamant.

Primarul general a particpat miercuri la o intalnire cu reprezentanti ai politiei Capitalei si ai Jandarmeriei la sediul Primariei, in cadrul careia "au fost trecute in revista elementele de interventie care pot fi puse in aplicare " pentru preventia actelor antisociale, in special in jurul scolilor.

"Nu tinem conferinte doar pentru ca asa e la moda acum, substratul este de a revedea planurile de actiune care pot fi puse in aplicare. Exista destul de multe scoli din Bucuresti care sunt monitorizate, ne raportam si la zonele dimprejur atunci cand strada poate constitui un pericol pentru elevii care vin si pleaca", a declarat primarul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea