Social

Oprescu spune cu ironie ca Basescu i-a dat Bucurestiul pe mana in somn

Candidatul independent pentru Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca reactie la criticile pe care i le-a adus presedintele, ca Basescu i-a dat pe mana Bucurestiul in somn , pentru ca treburile importante ale orasului nu pot fi gestionate de viceprimar .

"Probabil ca mi-a dat Bucurestiul in somn, gandindu-se ca Bucurestiul poate fi luat in mana de un viceprimar", a declarat Oprescu. El a mai adaugat ca, in cele trei luni cat a fost viceprimar sub mandatul de edil sef al lui Traian Basescu, s-a ocupat de problemele culturale, sociale ale Bucurestiului si de audiente.

Ca exemplu pentru a demonstra ca Basescu nu i-a dat, asa cum spune responsabilitati majore, Oprescu a spus ca s-a ocupat de supravegherea operatiunii de curatare a statuilor din Capitala. "In cele trei luni si jumatate cat am fost viceprimar am reusit sa coagulez cateva masini care sa spele statuile din Bucuresti", a explicat el.

Cat priveste acuzatiile de blat aduse de presedintele Basescu partidelor, senatorul a spus si el ca exista o asemenea intelegere, dar a aratat ca probabil cetatenii vor afla de acest lucru si vor reusi sa i se opuna. Oprescu a spus ca bucurestenii nu sunt "fraieri" sa nu-si dea seama de un asemenea blat si ca vor afla "de-a lungul timpului electoral, si nu istoric" de intelegerile facute in spatele usilor inchise.

Presedintele Basescu a vorbit din nou duminica despre un blat intre partide si a precizat ca cel mai odios blat este cel practicat de PSD. Si Sorin Oprescu a fost atacat de seful statului. Basescu a sustinut ca, in 2000, acesta i-a fost viceprimar si, in momentul in care i-a delegat atributii si i-a dat Bucurestiul pe mana, acesta "a fugit sa se faca senator".

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea