Social

Oprescu si Gusa se bat pe telecomenzi

Oprescu si Gusa au inceput lupta pentru Capitala printr-un razboi al vorbelor. Doctorul il acuza pe contracandidatul sau ca “e folosit”.

Evitand sa spuna de catre cine, Oprescu sustine ca “el are o serie intreaga de telecomenzi si raspunde”.  Oprescu s-a enervat pe Gusa suspectandu-l ca se afla in spatele unei contestatii pe care o pensionara din Bucuresti a facut-o impotriva sa. In prima zi de Paste, Doina Mocanu l-a acuzat in fata Tribunalului Bucuresti ca ar candida in mod fraudulos.

Pensionara, de meserie contabil , a declarat ca Oprescu s-ar fi folosit pentru listele de semnaturi de datele pacientilor de la Spitalul Municipal si a cerut, in ajutorul celor spuse, o analiza grafologica facuta prin sondaj. „Nu sunt implicata in niciun partid politic, nu este nicio persoana politica in spatele meu (...)Am vrut sa vedem daca este adevarat sau nu, ca un cetatean al tarii. Cu persoana dansului nu am absolut nimic“, sustine reclamanta. Dupa ce Tribunalul a respins contestatia, Oprescu l-a atacat pe Gusa.

“Toate au o limita. L-am sfatuit pe Gusa sa nu mai faca declaratii prin gura altora, sa nu mai gaseasca o serie intreaga de cetateni care sa actioneze pentru el. Gusa nu face decat sa lanseze titirambe de genul acesta. Cei care ma acuza imi fac de fapt campanie electorala“, a declarat Sorin Oprescu la aflarea verdictului.

Gusa a iesit imediat in public si a infirmat ca ar avea vreo legatura cu pensionara contestatara. „ Nu as fi avantajat ca Sorin Oprescu sa nu candideze, intrucat eu sunt avantajat de divizarea electoratului PSD“, a raspuns Cosmin Gusa afirmatiilor lui Oprescu. Gusa sustine ca declaratiile doctorului sunt dictate ”de cele doua persoane sustinatoare publice a lui Sorin Oprescu, recunoscute si de catre acesta, Ion Iliescu, respectiv Costel Bobic.”

La Spitalul Universitar a inceput totusi o ancheta interna pentru verificarea CNP-urilor din baza de date a spitalului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea