Social

#oprescu #pasaj #universitate #salubrizare

Oprescu promite salubrizarea urgenta a Pasajului Universitatii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat sambata la Neptun, ca astazi dimineata va merge la Pasajul Universitatii , intrucat in urma cu cateva zile a descoperit ca acesta este plin de gunoaie .

"Acum trei-patru zile, prezent la respargerea unor strazi, am fost sa vad de ce trebuie. Am crezut ca sunt microfisuri, dar era o lucrare pe 50 de metri si am avut curiozitatea sa cobor in Pasajul Universitatii, dar nu am putut merge, pentru ca erau gunoaie ca la marginea Capitalei", a declarat Oprescu.

El a spus ca va merge insotit de echipe de la salubrizare si reprezentanti ai constructorului pentru a stabili un acces.

"Am impresia, pentru ca nu am vazut graficele, dar cred ca s-a ramas cu cateva luni in urma acolo si vreau sa vad ce se intampla. Stiu ca banii au fost toti platiti", a spus el.

Sorin Oprescu a adaugat ca intentioneaza ca, pana la 31 decembrie, sa se rezolve si situatia strazilor aflate in lucru.

"Vom vedea pentru la anul si, in niciun caz, nu mai atacam haotic toate strazile sa ne injure toata lumea ca nu am avea un plan", a afirmat Oprescu. El a mai spus ca nu intelege de ce functionarii din primarie se tem de cuvintul planificare.

"Solutia este ca intr-o luna vreau sa termin camera de coordonare care stabileste ce strazi se refac in 2009. Vin si cei de la retele si apa canal si din momentul acela primarul general isi da cuvintul de onoare ca nu mai da nicio aprobare decat pentru situatii de urgenta, ca ne prinde 2090 in aceeasi situatie", a spus el.

Oprescu a fost prezent, sambata la Tabara de scolari din padurea Comorova, din statiunea Neptun, unde se afla mai multi copiii, pentru a verifica conditiile de cazare, si a spus ca este un proiect concretizat inca din timpul campaniei electorale si care va fi sustinut pana la 1 septembrie.

Sorin Oprescu nemultumit de activitatea unor angajati ai primariei cercetati de DNA

23 de directori si functionari din Primaria Capitalei sunt cercetati de procurorii DNA, pentru fraude, a anuntat primarul general al Capitalei, aflat in vizita in tabara de vara de la Neptun. Oprescu este nemultumit nu numai de activitatea unor angajati din Primarie, dar si de serviciile RATB.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea