Social

#Sorin Oprescu infarct #sorin oprescu arest #sorin oprescu

Oprescu, bolnav inchipuit? Magistratii il tin in arest!

Primul suspendat, Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a incercat sa obtina o pedeapsa mai blanda si sa fie cercetat in arest la domiciliu sau sub control judiciar, insa nu a avut succes. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins vineri solicitarea sa.


Magistratii Tribunalului Bucuresti au considerat drept neintemeiata cererea primarului general suspendat al Capitalei, de inlocuire a arestului preventiv cu cel domiciliar. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Sorin Oprescu acuza, in continuare, probleme de sanatate, ba chiar i s-a facut rau joi in sala de judecata, inainte de inceperea procesului. Escorta l-a scos din sala si l-a dus sa ia aer, pana ca dosarul sau sa fie luat in discutie.

Asta dupa ce Politia Capitalei a respins, joi solicitarea lui Sorin Oprescu de a fi tratat, sub paza, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Politia a considerat ca lui Sorin Oprescu i se pot acorda ingrijiri si de catre medicii Arestului Central.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea