Social

#oprescu #director #strazi

Oprescu a numit directorul interimar al Admistratiei Strazilor din Capitala

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a numit-o, miercuri, ca interimar la sefia Administratiei Strazilor pe Alina Roman, fost director adjunct economic, in locul lui Claudiu Balan, care a fost demis, marti, pe motiv ca nu si-a indeplinit corespunzator indatoririle de serviciu.

Potrivit municipalitatii, dispozitia de primar cu privire la eliberarea din functie a directorului Administratiei Strazilor a devenit efectiva din data de 9 iulie 2008. Alina Roman va conduce Administratia Strazilor pana la ocuparea prin concurs a functiei de director.

Decizia de demitere a directorului Administratiei Strazilor a fost luata, marti, la cateva ore de la intalnirea primarilor din Capitala cu premierul Tariceanu, mai exact dupa ce Oprescu a luat cunostinta de raportul intocmit de comisia de disciplina a primariei, in care se aflau si referiri la activitatea lui Balan.

Fostul director al administratiei Strazilor nu a facut comentarii privind schimbarea sa din functie.

Ultima sarcina de serviciu a lui Balan a fost angajarea personalului din cadrul Centrului de Management si Comanda a Traficului. Angajatii acestuia se ocupa de coordonarea sistemului inaugurat in aceasta primavara, care are ca scop fluidizarea circulatiei in Bucuresti.

Imediat dupa instalarea in functie, la jumatatea lunii iunie, Sorin Oprescu a declarat ca nu a venit in primarie pentru a face concedieri cu orice pret si ca angajatii care nu fac fata sarcinilor de serviciu vor parasi oricum singuri pozitiile pe care le ocupa.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea