Social

#oprescu #diplome #personalitati #ceremonie primarie

Oprescu a acordat diplome "In Honoris" unui numar de 41 de personalitati

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acordat sambata diplome 'In Honoris' unui numar de 41 de personalitati ale vietii culturale, stiintifice, economice si politice din Romania, care pe parcursul intregii cariere si-au adus contributia la dezvoltarea orasului Bucuresti.

Au fost rasplatiti pentru activitatea lor, printre altii: presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc - pentru promovarea cercetarii stiintifice de excelenta, criticul literar Nicolae Manolescu - pentru intreaga activitate didactica si de critica literara , Vladimir Belis - pentru intreaga activitate didactica si publicistica in domeniul medicinei legale, Octavian Belu si Maria Bitang - pentru locul special ocupat, ca antrenori, in gimnastica mondiala, scriitorul fanus neagu - pentru contributia la dezvoltarea teatrului romanesc, muzicianul Johnny Raducanu - pentru promovarea jazz-ului romanesc in tara si peste hotare.

Printre cei premiati se numara, de asemenea, actorii Mircea Albulescu, Olga Tudorache , Mihai Dinvale , Mircea Diaconu, Horatiu Malaele, Maia Morgenstern , Dan Puric, carora le-a fost recompensata intreaga activitate artistica si didactica, se afirma intr-un comunicat al Primariei remis Ziare.com.

'Dorim astfel sa aratam respectul comunitatii si pretuirea noastra pentru ceea ce ati facut de-a lungul vietii pentru a reusi sa faceti cunoscute Bucurestiul si Romania, cu modestie, pricepere si devotament pentru comunitate', a spus Sorin Oprescu, in deschiderea ceremoniei care s-a desfasurat in biroul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea