Social

#oprea iordanescu pdl #demisie psd oprea

Oprea si Iordanescu vor sa intre in PD-L

Gruparea disidentilor din PSD Ilfov a inceput discutiile cu filiala democrat-liberala pentru inscrierea in acest partid, sustin surse PD-L citate de NewsIn, care spun insa ca sunt rezerve destul de mari pentru a-i primi in partid.

Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu au contactat filiala PD-L Ilfov pentru a incepe discutii astfel incat cei exclusi din PSD Ilfov sa se inscrie in PD-L. "Acum bat la portile noastre, dar urmeaza sa vedem, pentru ca e o situatie complicata, iar sentimentele sunt mari. Mai ales in cazul parlamentarilor va fi foarte dificil", sustin surse din PD-L.

Acceptarea lui Oprea si a lui Iordanescu in PD-L ar putea tensiona relatiile cu social-democratii, iar la acest fapt se adauga gradul ridicat de ostilitate manifestat in trecut intre pesedistii si pedelistii din Ilfov. "Inca nu am uitat ce s-a intamplat la alegeri, cand candidatul nostru din colegiul lui Oprea a primit amenintari la telefon. Si in cazul lui Netoiu avem retineri mari sa-l acceptam. Iar filiala PSD Voluntari nu va fi admisa niciodata in PD-L", sustine un pedelist ilfovean.

Discutiile sunt la stadiul de tatonare, un cuvant greu de spus urmand sa-l aiba si conducerea centrala a PD-L, preocupata ca racolarea unor membri PSD sa nu provoace tensiuni la nivelul coalitiei de guvernamant. In plus, o mare parte din pedelistii ilfoveni nu sunt de acord cu aceasta varianta tocmai din cauza incidentelor care au marcat campaniile electorale din judet in cursul anului 2008.

Pe de alta parte, pedelistii din Ilfov sunt interesati sa obtina un avantaj in fata social-democratilor din acelasi judet, miza fiind controlul asupra judetului mai multi ani, ne-au precizat aceleasi surse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea