Social

#receptie traian basescu #unirea principatelor romane #absenti #pnl #udmr

Opozitia nu a fost la receptia organizata de Basescu

Liberalii si udemeristii au lipsit de la receptia oferita de presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de la Unirea Principatelor .

Nu au lipsit insa premierul Emil Boc, presedintii celor doua Camere, Mircea Geoana si Roberta Anastase , fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu , fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu, si majoritatea membrilor Executivului.

Spre deosebire de receptia de 1 Decembrie la care s-a inregistrat un record de participare, aproximativ 900 de persoane umpland pana la refuz Sala Unirii, festivitatea din acest an a fost mai modesta.

Politicienii au venit atunci in numar foarte mare, mai ales ca receptia a avut loc la o zi dupa scrutinul parlamentar si intr-un moment in care presedintele detinea cheia formarii unei majoritati de guvernare.

Atunci, ca si acum, au lipsit liberalii, membrii UDMR si membrii PRM, partid proaspat iesit din Parlament. Nu a fost prezenta nici presedinta PC, Daniela Popa, si nici social-democratii Viorel Hrebenciuc, Serban Mihailescu sau Radu Mazare, politicieni care nu au ratat evenimentul de la 1 Decembrie. Proaspatul ministru al Internelor , Liviu Dragnea a venit si el la Cotroceni, chiar daca, cu doar o zi inainte, seful statului a decis sa nu mai mearga la ceremonia in care social-democratul urma sa primeasca mandatul de la Dan Nica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea