Social

# usl #voturi # alegeri 2012 # comasare alegeri # demisie totala # fraudare vot

Opozitia ameninta cu demisia totala

Liderii USL - Victor Ponta , Crin Antonescu si Daniel Constantin - ii acuza pe cei de la Putere ca, prin decizia de a comasa alegerile, din 2012, se incearca fraudarea votului si ameninta ca vor demisiona toti parlamentarii Opozitieii si a alesilor locali.

"Deocamdata s-au amanat alegerile locale, iar povestea asta ca se fac economii e o minciuna , deoarece vor fi mai multe buletine de vot si va dura mai mult. Este vorba de o fraudare , de a frauda cat mai mult cat se poate frauda. Noi, cei de la USL, nu am luat doar asa retoric posibilitatea de a pleca din Parlament, de a nu participa la alegeri.

politica trebuie sa respecte niste reguli - e asa ca la fotbal. Pana acum ne-au luat mingea, echipamentul si ne-au adus in tribune doar oameni care ne injura. Si ne intrebam daca mai e bine sa ramai pe teren si asa sa legitimam jocul?", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Aceeasi pozitie au adoptat-o si partenerii sai de alianta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea