Social

#motiune de cenzura #guvern #emil boc

Opozitia a depus o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului Boc

Opozitia a depus ieri, in Senat, o motiune de cenzura impotriva Guvernului Boc, anunta antena3.ro. Documentul a fost semnat de 209 parlamentari. Textul documentului a fost aprobat in prealabil de Birourile permanente ale PNL, PSD si PC. 

Motiunea de cenzura va fi prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din data de 20 octombrie. Dezbaterea pe marginea textului, precum si votul motiunii urmeaza sa aiba loc pe 27 octombrie.

Victor Ponta , presedintele PSD, spune ca PDL va incerca “sa fure” si voturilor propriilor parlamentari, pentru ca motiunea sa nu fie votata.

"Dupa ce au furat toata Romania (...) mai planuiesc ceva, sa ii pacaleasca pe oameni, sa nu vina la Parlament, sa chiuleasca la motiunea de cenzura sau sa nu aiba sa voteze", a declarat Victor Ponta, presedintele PSD, dupa intalnirea cu liderii PNL si PC.

"Fac apel la oameni sa le ceara celor de la PDL sa nu isi bata joc de ei, sa vina sa voteze. Daca au curaj , sa voteze pentru, daca sunt cumparati si santajati in continuare, sa voteze impotriva", a adaugat Ponta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea