Social

Onaca se opune birurilor nejustificate

Senatorul PD-L Dorel Onaca, aspirant la , protesteaza , alaturi de colegii sai, impotriva unor taxe impuse de administratia Mazare.

In opinia sa, taxele multiple, instituite de autoritati, sunt o corvoada in plus atat pentru agentii economici, cat si pentru simplul cetatean.

De aceea, sambata, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, candidatul PD-L la Primaria Constanta , senatorul Dorel Onaca, a solicitat public anularea taxei de liniste si siguranta, cunoscuta sub denumirea de " ". La drept vorbind, efectele acestui bir inventat de administratia Mazare intarzie sa se faca simtite, cu atat mai mult cu cat, desi legislatia prevede, nici pana la ora actuala in municipiul Constanta nu exista Politie Comunitara . Alte taxe ce se cer a fi anulate sunt cea de habitat si cea achitata de constanteni pentru parcarea autoturismelor in fata imobilelor.

Daca perceperea primei taxe nu asigura curatenia orasului in orice zona si permanent, introducerea celeilalte nu are acoperire si nici rezultate. Majoritatea parcarilor pentru care se cere taxa nu au fost amenajate de autoritati si nu sunt intretinute de administratie. Colac peste pupaza, plata acelei autorizatii pentru locul de parcare ocupat nu-si da garantia ca, indiferent de ora la care constanteanul revine acasa, isi gaseste libera parcarea platita. De unde simplul cetatean ar putea constata inutilitatea taxei respective. (continuare in Ziua de Constanta)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea