Social

Oltenii, invitati sa se joace cu Michiduta

Dinel Staicu vrea sa construiasca Iadul si Raiul linga Parcul RSR de la Podari. Ieri, el a transmis pe postul sau, 3TV, doar emisiuni dedicate lui Ceausescu.

Nostalgic al epocii de aur, fostul finantator al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a sarbatorit ieri ziua in care Nicolae Ceausescu ar fi implinit 88 de ani.

Non-stop Ceausescu

Postul sau de televiziune, 3TV, a transmis doar documentare dedicate dictatorului si mesaje de omagiu conducatorului iubit. A fost un eveniment in familie, ca sa-i zic asa. Nu am auzit ca seful sa faca mare tam-tam cu aceasta ocazie, probabil s-a dus sa-i aprinda o luminare in biserica pe care a ridicat-o in Parcul RSR, spunea unul dintre subalternii lui Staicu. De altfel, Parcul RSR reprezinta una dintre locatiile in care Dinel Staicu prefera sa se relaxeze si sa se reculeaga, inconjurat de statui, masini, arme, carti si alte obiecte care amintesc de epoca de aur si de Impuscatul.

A infiintat Fundatia PCR

De altfel, fostul patron al ,,Stiintei nu a pus punct planurilor de extindere la Parcul RSR. Am in proiect si altceva. Voi realiza, tot pe malul Jiului, Dracula Park, proiect pe care altii nu au reusit sa-l duca la bun sfirsit. De asemenea, vreau sa creez «Raiul si Iadul». Toata lumea se intreaba cum o fi acolo, dar nu se gaseste nici un nebun sa le construiasca, a anuntat Dinel Staicu, inchipuindu-si deja cum vor arata operele sale: Vor fi ingerasi cu aripi, dar si cazane cu smoala in care cei care vor vizita locul se vor putea juca in voie cu Michiduta. Pina sa se laude cu noile sale realizari, Dinel Staicu a mai realizat ceva deosebit de sarbatori. El a tiparit calendare si agende cu Fundatia PCR, recent infiintata, apoi si-a pus angajatii sa le distribuie de Craciun, comemorind 16 ani de la executarea lui nea Nicu.

N-a scapat de BIR

Plecarea din fotbal nu i-a adus lui Dinel Staicu linistea mult dorita. In aceasta perioada, fostul sef al ,,Stiintei trebuie sa descurce itele unei afaceri incilcite, din care spera sa iasa basma curata. De curind, Directia de Finante Dolj a scos la licitatie bunurile mai multor societati controlate de Dinel Staicu, pentru a recupera datorii de 100 de miliarde de lei vechi, pe care afaceristul le are la stat. Este vorba de Frigorifer Craiova si abatoarele Mofleni si Podari. Mai mult, pe fir au intrat si lichidatorii BIR, care revendica activele scoase la licitatie, sustinind ca bunurile respective sint ipoteci pentru creditele pe care societatile controlate de Staicu le-au luat de la banca respectiva in anii 1999 si 2000. Lichidatorii revendica 536 de miliarde de lei vechi.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea