Social

Olteanu se teme ca Vladescu i-ar putea fura sotia

De frica sa nu-i fure nevasta, asa cum i-a copt-o si liberalului Cristian Boureanu , seful deputatilor a anuntat ca se gandeste sa refuze oferta.

INCA UN BEBELUS

Bogdan Olteanu le-a daruit jurnalistilor, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertatii Presei, o tinta, cu chipul sau, pentru ca acestia sa-l poata impunge cu sageti. Faptul ca jurnalistii s-au inghesuit sa-l ciuruiasca nu a umbrit bucuria liberalului, care a marturisit ca a aflat ieri ca va fi tatal unui baietel. In ceea ce priveste nasul de botez, Olteanu a afirmat ca a primit o oferta din partea ministrului Sebastian Vladescu , dar, luand in calcul antecedentele acestuia, nu este incantat sa o accepte.

NASUL CURTENITOR

Ministrul Vladescu i-a fost nas de cununie , in urma cu cativa ani, deputatului Cristian Boureanu . Fermecat de dragalasenia finei, nasul nu s-a cramponat in canoane si i-a facut avansuri . Ulterior, Boureanu a divortat de sotia sa, Irina, cu toate ca aveau impreuna o fetita. Fosta doamna Boureanu s-a consolat direct in bratele lui Vladescu. Cei doi s-au casatorit in scurt timp, dar femeia a descoperit orizonturi mai luminoase si l-a parasit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea