Social

#bogdan olteanu #candidat presedintie #prioritate pnl

Olteanu: Desemnarea candidatului pentru presedintie, prioritatea PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat vineri ca prioritatea pentru liberali este desemnarea cat mai rapida a unui candidat pentru presedintie.

Penelistul a evitat, insa, sa se pronunte in privinta convocarii unui Congres extraordinar al partidului, informeaza NewsIn.

"Eu cred ca importanta este intelepciunea deciziilor pe care le vom lua la acest Congres, cred ca acolo va trebui sa facem o optiune strategica pentru PNL. Daca PNL vrea sa ajunga la guvernare prin castigarea alegerilor, atunci cand ele se vor tine, sau incearca sa se aciueze la guvernare in umbra unuia dintre partidele aflate actualmente acolo si de aici incolo vor rezulta toate celelalte decizii pe care Congresul tinut in martie, in iulie sau oricand altcandva trebuie sa le ia. Intai trebuie sa hotaram in ce directie mergem si apoi vom vedea si care sunt oamenii cei mai potriviti sa ne duca in directia respectiva", a declarat Olteanu.

"Dar in orice caz, ceea ce este prioritar si trebuie facut foarte repede este sa ne desemnam candidatul la presedintia Romaniei pentru ca acolo calendarul electoral e foarte clar. De aceea, la inceputul lunii martie vom desemna acest candidat precum si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din iunie", a adaugat liberalul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea