Social

Olteanu cere CCR sa faca ciocu' mic

Seful deputatilor a caracterizat drept inadmisibila scrisoarea Curtii Constitutionale prin care aceasta cerea Parlamentului sa se conformeze deciziilor sale.

Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a raspuns ieri in termeni duri Curtii Constitutionale ( CCR ), dupa ce aceasta a acuzat Parlamentul ca nu se conformeaza deciziilor sale.

„Am sa transmit, dupa ce ma voi consulta si cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, o scrisoare domnului Vida in care sa-l rog sa aiba un control mai strins asupra angajatilor domniei sale, intrucit Parlamentul a primit o sesizare absolut inadmisibila semnata Biroul de presa al CCR si prin care ni se atragea atentia ca nu ne facem treaba“, a anuntat Olteanu.

„Modul in care institutiile statului colaboreaza trebuie sa fie decent si rezonabil, de aceea CCR trebuie sa-si cenzureze mai bine atitudinile publice“, a subliniat aceasta. In plus, seful deputatilor a precizat ca nu „este nici o problema daca trec cele 45 de zile (in care Parlamentul trebuie sa modifice legile declarate neconstitutionale de Curte - n.red.), pur si simplu textele pe care CCR s-a pronuntat ies din vigoare. „N-o sa fie nici o tragedie daca in unele situatii Parlamentul nu se pronunta. Inseamna ca decizia CCR ramine valabila, anumite legi sau texte de lege sint abrogate sau eliminate si cu asta-basta“, a mai spus Olteanu.

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea