Social

Olsen, potential candidat

Morten Olsen , se afla printre potentialii candidati la postul de selectioner al reprezentativei Germaniei, ramas liber dupa demisia lui Rudi Voller.

Olsen figureaza pe lista pe care se mai afla olandezul Guus Hiddink si germanul Lothar Matthaus . Antrenorul francez al echipei Arsenal, Arsene Wenger , l-a informat pe vicepresedintele DFB, Franz Beckenbauer, ca el nu mai este printre candidatii acestui post, dorind sa-si duca la bun sfirsit contractul cu gruparea engleza, pina in 2005.

Olsen, in virsta de 54 de ani, este sub contract, pina in 2006, cu echipa Danemarcei, insa federatia daneza este dispusa sa il elibereze in cazul unei oferte din Germania.
Selectionerul danez cunoaste bine fotbalul german, deoarece a evoluat mai multi ani la echipa FC Koln, pe care a si antrenat-o.

Vicepresedintele DFB, Franz Beckenbauer, a declarat, miercuri, ca noul selectioner al Germaniei va fi unul strain, fara insa a divulga vreun nume.
Postul de selectioner al Germaniei a ramas vacant dupa demisia lui Rudi Voller, in urma eliminarii echipei sale din faza grupelor la Euro-2004.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea